Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Tészta félék receptjei

Sajttal töltött paradicsomos húsgolyók

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 30 dkg darált hús (ízlés szerint csirke, sertés) 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 ek burgonyapehely 1 tojás 1 ek chiliszósz 5 dkg lm sajt 4 dl paradicsompüré 1 dl víz 2 ek aprított bazsalikom 2 ek aprított oregano 3 ek olaj a sütéshez Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors Elkészítése: […]

Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Beküldte: 2016.05.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 30 dkg darált hús (ízlés szerint csirke, sertés)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek burgonyapehely
  • 1 tojás
  • 1 ek chiliszósz
  • 5 dkg lm sajt
  • 4 dl paradicsompüré
  • 1 dl víz
  • 2 ek aprított bazsalikom
  • 2 ek aprított oregano
  • 3 ek olaj a sütéshez
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors


Elkészítése:

A darált húshoz adom a reszelt vöröshagymát, az aprított fokhagymát, a burgonyapelyhet, a tojást, a chiliszószt, sózom borsozom és alaposan összekeverem.

Egy serpenyőben felhevítem az olajat, beleteszem a húsgolyókat és mikor az alja már majdnem megsült, minden gombócba dugok egy kocka sajtot.

Megforgatom a gombócokat és a másik oldalát is aranybarnára sütöm.

Ha megsültek a golyók, felöntöm a paradicsompürével, a vízzel, ha szükséges sózom, borsozom és addig főzöm, míg elkezd szószosodni, de néha megmozgatom, hogy nehogy leégjen.

Amikor már majdnem kész megszórom a zöld fűszerekkel, átforgatom és frissen főt gm tésztával kínálom.

Reszelt sajttal megszórva kínálom.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is