Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 dkg puha vaj 8 dkg barna cukor 8 dkg kis szemű zabpehely 7 dkg zabpehelyliszt 3 ek zabkorpa 1 dl natúr jughurt 1 tk őrölt gyömbér 1/2 tk sütőpor Elkészítése: A puha vajat, cukrot, joghurtot összekeverem, majd hozzáadom a zabpehely, zabpehelyliszt, zabkorpa, őrölt gyömbér, só és sütőpor keverékét. Jól elkeverem és a masszából […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
10 adag
LigetiK
Beküldte: 2016.06.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 dkg puha vaj
  • 8 dkg barna cukor
  • 8 dkg kis szemű zabpehely
  • 7 dkg zabpehelyliszt
  • 3 ek zabkorpa
  • 1 dl natúr jughurt
  • 1 tk őrölt gyömbér
  • 1/2 tk sütőpor


Elkészítése:

A puha vajat, cukrot, joghurtot összekeverem, majd hozzáadom a zabpehely, zabpehelyliszt, zabkorpa, őrölt gyömbér, só és sütőpor keverékét.

Jól elkeverem és a masszából két kanál segítségével diónyi kupacokat adagolok a sütőpapírral bélelt tepsire.

A tepsiben egymástól távol helyezem el a gombócokat, mert sülés közben kicsit szétterülnek.

180 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütöm.

Ha kész hagyom kihűlni és akkor szedem le a sütőpapírról.

Dobozba téve sokáig eltartható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
LigetiK
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is