Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Keleti csirkeszárny

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kg csirke szárny vagy csirke felső comb Pác: 3 evőkanál ketchup, 3 evőkanál szója szósz 3 evőkanál édes chili szósz 3 evőkanál méz 1 teáskanál Erős Pista ha nagyon csípősre szeretnénk Elkészítése: Minden alapanyagot kikeverünk 1 porcelán tálba, ebbe pácoljuk a szárnyakat. Egy vagy több éjszakára hűtőbe tesszük. Max 4 napot állhat a […]

Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Beküldte: 2016.06.16.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg csirke szárny vagy csirke felső comb

Pác:

  • 3 evőkanál ketchup,
  • 3 evőkanál szója szósz
  • 3 evőkanál édes chili szósz
  • 3 evőkanál méz
  • 1 teáskanál Erős Pista ha nagyon csípősre szeretnénk


Elkészítése:

Minden alapanyagot kikeverünk 1 porcelán tálba, ebbe pácoljuk a szárnyakat. Egy vagy több éjszakára hűtőbe tesszük.

Max 4 napot állhat a pácban!

A tepsibe alufóliát teszünk, vékonyan kiolajozzuk, a csirke szárnyakat rátesszük és megsütjük.

Ha csirkecombot pácolunk a bőrét le kell venni. Zsebet vágni a combokra és a zsebekbe is kerüljön a pácból.

Nyáron ha van rá lehetőség akkor faszenes grillen is süthetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is