Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 10 dkg porcukor 25 dkg mascarpone 5 dl habtejszín 1 cs babapiskóta 1 citrom leve és lereszelt héja Elkészítése: A tejfölt a porcukorral, mascarpone-val, a citrom levével és reszelt héjával keverjük ki. A hideg tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan adjuk a krémhez. Készítsünk elő egy nagyobb tepsit vagy jénait. Helyezzük egymás mellé egy […]

Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 adag
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2016.06.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 10 dkg porcukor
  • 25 dkg mascarpone
  • 5 dl habtejszín
  • 1 cs babapiskóta
  • 1 citrom leve és lereszelt héja


Elkészítése:

A tejfölt a porcukorral, mascarpone-val, a citrom levével és reszelt héjával keverjük ki.

A hideg tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan adjuk a krémhez. Készítsünk elő egy nagyobb tepsit vagy jénait.

Helyezzük egymás mellé egy rétegben a piskótákat.

Erre jön a tejszínes keverék fele. Újabb sor piskóta következik, majd fedjük be a keverék másik felével.

Hűtsük jól le, úgy a finom.

Ha van időnk 1 nappal korábban készítsük el, egy egész éjszakát a hűtőben állva az igazi.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is