Elkészítése
Hozzávalók:
A sajtos krémhez:
- 8 db kolbászos sajt (háromszögletű)
- 5 dkg vaj
- 1 tk paprikakrém
A túrós krémhez:
- 25 dkg juhtúró
- 2 ek tejföl
- 8 dkg gyulai kolbász-apróra vágva
- 8 szelet sonka
- 8 szelet félkemény sajt
Elkészítése:
A sajtos krémhez a hozzávalókat összedolgozzuk.
Egy másik tálban a túrós krémet is összeállítjuk.
Munkalapra alufóliát terítünk.
A felénk eső oldalára kettő sorban ráfektetjük a sonkaszeleteket, majd a sajtszeleteket a sonka mögé rakosgatjuk szintén kettő sorban.
A sonkára kenjük a sajtos, a sajtszeletekre a túrós krémet.
Az alufólia segítségével feltekerjük, éjszakára hűtőszekrényben áthűl. Másnap szeletelhető.

