Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 egész tojás 3 bögre finomliszt 2 bögre kristálycukor 1 csomag sütőpor 1 csomag vaníliás cukor 1 bögre étolaj 1 bögre szódavíz 1 tk őrölt fahéj ½ kg magozott meggy Elkészítése: A tojást a cukorral habosra keverjük, majd felváltva belekeverjük a többi hozzávalót. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. A meggyet jól lecsepegtetjük, majd egy kevés […]

Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
adag
Éva Ferenczné Fekete
Beküldte: 2016.06.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 egész tojás
  • 3 bögre finomliszt
  • 2 bögre kristálycukor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 bögre étolaj
  • 1 bögre szódavíz
  • 1 tk őrölt fahéj
  • ½ kg magozott meggy


Elkészítése:

A tojást a cukorral habosra keverjük, majd felváltva belekeverjük a többi hozzávalót.

Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.

A meggyet jól lecsepegtetjük, majd egy kevés liszttel megszórjuk és összekeverjük.

Így a meggy fennmarad a sütemény tetején, nem ül le az aljára.

A tésztára szórjuk a meggyet és 190 fokra előmelegített sütőben kb. 50 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Éva Ferenczné Fekete
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is