Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg karaj vagy csirkemell filé 40 dkg paradicsom 10 dkg trapista, vagy mozzarella 1 vöröshagyma 3 ek. olivaolaj só, bors grill fűszerkeverék friss, apróra vágott bazsalikom csipet kakukkfű Csipet oregano 2 nagyobb gerezd fokhagyma Elkészítése: A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, meghintjük grill fűszerkeverékkel, és forró zsiradékon hirtelen elősütjük A hagymát apróra, a paradicsomot […]

Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.06.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg karaj vagy csirkemell filé
  • 40 dkg paradicsom
  • 10 dkg trapista, vagy mozzarella
  • 1 vöröshagyma
  • 3 ek. olivaolaj
  • só, bors
  • grill fűszerkeverék
  • friss, apróra vágott bazsalikom
  • csipet kakukkfű
  • Csipet oregano
  • 2 nagyobb gerezd fokhagyma


Elkészítése:

A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, meghintjük grill fűszerkeverékkel, és forró zsiradékon hirtelen elősütjük

A hagymát apróra, a paradicsomot kis kockára vágjuk.

A hús zsirjában megpároljuk a hagymát, majd ráöntjük a kockára vágott paradicsomot. Ízesítjük a fűszerekkel, és lassan félkészre pároljuk. Sűrű krémes állagú legyen.

Egy hőálló tálba öntjük a paradicsomot, ráhelyezzük az elősütött húsokat. 1-2 paradicsomot felkarikázunk és a sajttal felváltva a húsra rakjuk.

Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük.

Körete lehet hasábburgonya, vagy spagetti

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is