Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 400 g csirkemell 2 ek étolaj 2 evőkanál paradicsompüré 1 csomag édes-savanyú csikre alap 1 doboz ananász konzerv 1 db nagyobb piros kaliforniai paprika 1 db nagyobb vöröshagyma Elkészítése: A kockára vágott csirkehúst kevés olajon megpirítjuk, enyhén sózzuk. Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockára vágott hagymát és a paprikát, majd 3 perccel később […]

Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Vass Laszlone
Beküldte: 2016.07.19.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 400 g csirkemell
  • 2 ek étolaj
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 1 csomag édes-savanyú csikre alap
  • 1 doboz ananász konzerv
  • 1 db nagyobb piros kaliforniai paprika
  • 1 db nagyobb vöröshagyma


Elkészítése:

A kockára vágott csirkehúst kevés olajon megpirítjuk, enyhén sózzuk.

Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockára vágott hagymát és a paprikát, majd 3 perccel később az ananászkockákat is.

2 perc további pirítás után öntsünk rá fél dl-t az ananász konzerv levéből, 2 dl hideg vizet, és a az édes-savanyú csirke alapot.

Jól elkeverve, közepes lángon pároljuk további 5 percig.

Tálaljuk párolt rizzsel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is