Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Őszibarackos csirkecombok sajttal sütve

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg felső csirkecomb filé 3 érett őszibarack 1 nagy lm mozzarella Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és némi olívaolaj a sütéshez Elkészítés: A csirkecombokat enyhén megklopfolom és egy serpenyőben, amit később a sütőbe is be tudok tenni, előre felforrósított olajon mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Ennél az ételnél és már csak akkor […]

Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.07.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg felső csirkecomb filé
  • 3 érett őszibarack
  • 1 nagy lm mozzarella
  • Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors és némi olívaolaj a sütéshez

Elkészítés:

A csirkecombokat enyhén megklopfolom és egy serpenyőben, amit később a sütőbe is be tudok tenni, előre felforrósított olajon mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Ennél az ételnél és már csak akkor szoktam sózni, borsozni, amikor már megsült a hús, majd jöhetnek rá a tetszőleges formára vágott barackok, tetejére a felszeletelt mozzarella és 180 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton készre sütöm.

Sokan készítik ezt az ételt úgy, hogy a nyers húsra teszik a barackot és a sajtot, de én ebben a formában jobban szeretem, mert a hús finom pirultra sül, a barack nem lesz löttyedt a sajt pedig nem folyik szanaszét.

Frissen, párolt rizzsel kínálom.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Fogás: Reggeli
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is