Elkészítése
Az egyik pohár tejfölt kiborítjuk egy tálba, amiben meg lehet keverni. Hozzáadunk 4 evőkanál cukrot és 2 csomag vaníliás cukrot. Jól elkeverjük.
A másik tejfölt is kiborítjuk, hozzáadunk 5 evőkanál cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot és a kakaóport. Ezt is jól elkeverjük.
Egy közepes méretű tepsibe (20×30 cm) lerakunk egy sor kekszet. Ráöntjük a vaníliás tejföl 2/3-át, majd ismét egy sor kekszet rakunk rá. Erre öntjük a kakaós tejföl 2/3-át, majd megint egy sor kekszet teszünk rá.
A tetejére ráöntjük a maradék tejfölt, és óvatosan szétkenjük, hogy befedje a kekszet. Villával vagy fogpiszkálóval összekeverjük, amitől hullámos mintát kap.
Ezután legalább 12 órára hűtőbe tesszük, hogy a keksz megpuhuljon. Utána megpróbáljuk keksz méretűre szeletelni, vagy ahogy sikerül.
Nagyon finom és mutatós süti.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
