Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 csirkecomb 6 db nagyobb burgonya só 1 mk szárnyas fűszer 1 ek durvára darált bors 1 mk őrölt kömény 1 mk. chili pehely vagy 1 db chili paprika fokhagyma por ½ dl olaj 20 dkg füstölt szalonna 20 dkg paraszt kolbász Elkészítése: A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, szárnyas fűszerkeverékkel, durvára […]

Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
6 adag
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.08.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb
  • 6 db nagyobb burgonya
  • 1 mk szárnyas fűszer
  • 1 ek durvára darált bors
  • 1 mk őrölt kömény
  • 1 mk. chili pehely vagy 1 db chili paprika
  • fokhagyma por
  • ½ dl olaj
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg paraszt kolbász


Elkészítése:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, szárnyas fűszerkeverékkel, durvára darált borssal, apróra vágott chilivel, fokhagyma porral. Ráöntjük az olajat és alaposan összeforgatjuk. Tegyük 1-2 órára a hűtőbe, de ha módunk van rá előző nap is befűszerezhetjük a combokat.

A burgonyákat megtisztítjuk, kb. fél centinként legyezőszerűen bevagdossuk a burgonya háromnegyed részéig. A szalonnát és a kolbászt vékony szeletekre vágjuk és felváltva a burgonya bevágásaiba tesszük.

A csirkecombokat és a burgonyákat tepsibe tesszük, lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb 50-60 percet sütjük, majd levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is