Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A káposztát apró darabokra vágjuk, és forrásban lévő vízbe tesszük. Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, és a húshoz keverjük. Hozzáadunk egy tojást, sózzuk, borsozzuk, és a majoránnát is beledolgozzuk. Jó alaposan összekeverjük az egészet. Ha a káposzta megfőtt, leszűrjük, majd kinyomkodjuk, és a húshoz keverjük. Ha a massza nagyon híg lesz, zsemlemorzsát adhatunk hozzá. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A káposztát apró darabokra vágjuk, és forrásban lévő vízbe tesszük. Olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, és a húshoz keverjük. Hozzáadunk egy tojást, sózzuk, borsozzuk, és a majoránnát is beledolgozzuk. Jó alaposan összekeverjük az egészet.

Ha a káposzta megfőtt, leszűrjük, majd kinyomkodjuk, és a húshoz keverjük. Ha a massza nagyon híg lesz, zsemlemorzsát adhatunk hozzá. A húsból rudat formázunk, kiolajozott tepsibe tesszük, megkenjük tojással, és sütőben addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz a teteje.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is