Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Hal paprikás-lisztben tejszínes zöldségmártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halat paprikás lisztbe forgatva, olajban kisütjük. A krumplit héjában előfőzzük kb félig, aztán megpucoljuk, ujjnyi karikákra vágjuk, majd kevés olajon tepsiben kb 150-170 fokon sütjük, közben forgatjuk ,amikor pirosodik ráreszeljük a sajtot, kissé rásütjük. Zöldségmártás: A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket és vegetát vagy húsleveskockát adunk hozzá, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A halat paprikás lisztbe forgatva, olajban kisütjük. A krumplit héjában előfőzzük kb félig, aztán megpucoljuk, ujjnyi karikákra vágjuk, majd kevés olajon tepsiben kb 150-170 fokon sütjük, közben forgatjuk ,amikor pirosodik ráreszeljük a sajtot, kissé rásütjük.

Zöldségmártás:

A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket és vegetát vagy húsleveskockát adunk hozzá, majd felöntjük 2 dl vízzel. Mikor a víz nagy része elforrt hozzáadjuk a tejszínt, összefőzzük állandó keverés mellett, hozzáadunk 1-2 ek lisztet. Ha teljesen összeforraltuk akkor az egészet botmixerrel összeturmixoljuk.

A halat a krumplival és a mártással tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is