Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Mit főzzek holnap? – 10 ritkán látott egytálétel, amit megéri kipróbálni

10 szuper recept, ami nem jön veled szemben minden nap!
Budai István budaiistvan Beküldte: 2016.10.19.

 1. Csirkmájas piláf

pilaf

Hozzávalók:

  1. 1 kg csirkemáj
  2. 3 db sárgarépa
  3. 1/2 zeller
  4. 2 db lecsópaprika
  5. 5 db paradicsom
  6. 3 evőkanál paradicsomszósz
  7. 2 db hagyma
  8. 3 gerezd fokhagyma
  9. 2 bögre rizs
  10. kevés só
  11. kevés őrölt bors
  12. 1 kisebb csilipaprika
  13. 1 csapott evőkanál kurkuma,
  14. 1 ág majoránna (vagy 1/2 kávés kanál szárított)
  15. 2 – 3 dl zöldség alaplé
  16. 1 evőkanál étolaj

A recept ide kattintva folytatódik >>>

2. Tárkonyos rakott zöldbab

zoldbab

Hozzávalók:

  1. 50 dkg csuszatészta
  2. 50 dkg zöldbab
  3. 30 dkg kolbász
  4. 3 tojás
  5. 3 főtt tojás
  6. 20 dkg koktélparadicsom
  7. 10 dkg sajt
  8. 2 dl tejföl
  9. 1 közepes vöröshagyma
  10. 1 tk fűszerpaprika
  11. só ízlés szerint
  12. 5 ek napraforgó olaj
  13. 1 dl víz

A recept ide kattintva folytatódik >>>

[wp_ad_camp_5]

3. Gombás lecsós rakott krumpli

gombas

Hozzávalók:

  1. 1 kg krumpli
  2. 0,5 kg vegyes paprika
  3. 2 paradicsom
  4. 1 fej vöröshagyma
  5. 3 gerezd foghagyma
  6. 0,5 kg sampion gomba
  7. 1 csokor petrezselyemzöld
  8. 3 dl tejföl
  9. 10 dkg kolozsvári szalonna
  10. 20 dkg vékony szeletelt sajt
  11. 7 keményre tojás
  12. olaj
  13. pirospaprika

A recept ide kattintva folytatódik >>>

4. Tejszínes-zöldséges sertésfalatok ananásszal

ananasz

Hozzávalók:

  1. 60 dkg sertéstarja
  2. 3 ek napraforgó olaj
  3. 2 dl fehérbor (száraz)
  4. 1 vöröshagyma
  5. 2 lila hagyma
  6. 2 sárgarépa
  7. 1 fehérrépa
  8. 3 újhagyma (zöldjével együtt)
  9. 3 paprika
  10. 1 ananász
  11. 5 dl főzőtejszín
  12. 1 csokor metélőhagyma
  13. só ízlés szerint
  14. bors ízlés szerint

A recept ide kattintva folytatódik >>>

5. Csirkés rizs – Arroz con pollo

csirkesrizs

Hozzávalók:

  1. 2 csirkemellfilé
  2. 3 ek étolaj
  3. 2 bögre rizs
  4. 30 dkg zöldborsó
  5. 2 kaliforniai paprika
  6. 4 bögre csirke alaplé
  7. frissen őrölt bors

A recept ide kattintva folytatódik >>>

[wp_ad_camp_4]

6. Túrós tésztával rakott lecsó

rakott-lecso

Hozzávalók:

  1. 50 dkg fordos nagykocka
  2. 50 dkg túró
  3. 2 dl tejföl
  4. 40 dkg paprika
  5. 4 db paradicsom
  6. 3 fej vöröshagyma
  7. 20 dkg füstölt kolbász
  8. 10 dkg füstölt szalonna
  9. 10 dkg sajt, só

A recept ide kattintva folytatódik >>>

7. Kapros zúzapaprikás

zuza

Hozzávalók:

  1. 1 kg zúza
  2. 2 fej hagyma
  3. 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
  4. 1 paradicsom
  5. 1 zöldpaprika
  6. 1 csokor kapor finomra aprítva
  7. 1 dl fehérbor
  8. kevés só és bors
  9. 1 kávéskanál őrölt pirospaprika
  10. 200 g főzőtejszín
  11. 1 evőkanál liszt a habaráshoz

A recept ide kattintva folytatódik >>>

8. Chilis bab tarhonyával

chilis

Hozzávalók:

  1. 1 kg szárazbab
  2. 1 kg darált hús
  3. 0.5 kg tarhonya
  4. 5 fej hagyma
  5. 6 gerezd fokhagyma
  6. 0.5 kg kápia paprika
  7. 0.5 kg paradicsom
  8. 1 doboz kukorica
  9. 2 db chilipaprika
  10. 2 ek fehérborecet
  11. 1 ek bazsalikom
  12. 1 kávéskanál borsikafű
  13. 1 kanál só
  14. 1 kávéskanál őrölt bors
  15. 2 kanál pirospaprika
  16. 5 db babérlevél
  17. 1 csokor petrezselyemzöld

A recept ide kattintva folytatódik >>>

[wp_ad_camp_5]

9. Tepsis tarjás burgonya

tarjas

Hozzávalók:

  1. 4 szép szelet tarja
  2. 2 ek FreeFrom gm liszt
  3. 1 pohár lm tejföl
  4. 1 tojás
  5. 1 gerezd fokhagyma
  6. 1 kg burgonya
  7. ízlés szerint só és frissen őrölt fehér bors

A recept ide kattintva folytatódik >>>

10. Pilaf csirkemellből

pilaf

Hozzávalók:

  1. 2 csirkemell
  2. 2 sárgarépa
  3. 0,5 zeller
  4. 1 kaliforniai paprika
  5. 3 paradicsom
  6. 3 ek paradicsomszósz
  7. 2 fej hagyma
  8. 3 gerezd fokhagyma
  9. 2 bögre rizs
  10. kevés só
  11. kevés őrölt bors
  12. kevés chili
  13. 1 ek étolaj

A recept ide kattintva folytatódik >>>

Budai István budaiistvan Beküldte: 2016.10.19.