Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg savanyú káposzta (vecsési) 20 dkg rizs 50 dkg darálthús 10 dkg füstölt szalonna 1 vöröshagyma 1 paprika 1 paradicsom friss kapor só, bors olaj Elkészítése: A rizst sós vízben megfőzzk, a szalonnát felszeleteljük, majd zsírjára sütjük. Kivesszük, majd a visszamaradt zsíron megdinszteljük a felaprított hagymát, paparikát és paradicsomot. Hozzákeverjük a húst, fűszerezzük sóval és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2016.10.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg savanyú káposzta (vecsési)
  • 20 dkg rizs
  • 50 dkg darálthús
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 vöröshagyma
  • 1 paprika
  • 1 paradicsom
  • friss kapor
  • só, bors
  • olaj

Elkészítése:

A rizst sós vízben megfőzzk, a szalonnát felszeleteljük, majd zsírjára sütjük. Kivesszük, majd a visszamaradt zsíron megdinszteljük a felaprított hagymát, paparikát és paradicsomot. Hozzákeverjük a húst, fűszerezzük sóval és borssal, majd lassú tűzön készre pároljuk a ragut. Ha szükséges öntsünk alá egy kevés vizet.

A káposztának kicsavarjuk a levét, majd összekeverjük a kaporral és a felét egy tepsibe öntjük. Erre jön a rizs, majd a húsos ragu és a maradék káposzta.

180 fokon 30 perc alatt megsütjük, majd tejföllel tálaljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is