Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Töltött sült kifli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók : 4 db kifli 15 dkg füstölt sajt 10 dkg (gép)sonka 6 dkg vaj 2  tojás főzve 1 nyers tojás 1 zöld paprika 1 piros paprika só ízlés szerint csipet bors csipet pirospaprika kevéske reszelt sajt Elkészítése : A kifliket kettévágjuk és a végüket szintén levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével kivájjuk a kiflik belsejét, így […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.10.20.

Elkészítése

Hozzávalók :

  • 4 db kifli
  • 15 dkg füstölt sajt
  • 10 dkg (gép)sonka
  • 6 dkg vaj
  • 2  tojás főzve
  • 1 nyers tojás
  • 1 zöld paprika
  • 1 piros paprika
  • só ízlés szerint
  • csipet bors
  • csipet pirospaprika
  • kevéske reszelt sajt

Elkészítése :

A kifliket kettévágjuk és a végüket szintén levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével kivájjuk a kiflik belsejét, így tölcséreket kapunk, amiket megtöltünk a következő töltelékkel.

A füstölt sajtot kis lyukú reszelőn reszeljük le. Körülbelül 2-3 ek reszelt sajtot meghagyunk a kiflivégekre és a tetejére.

A sonkát, a tojásokat és a paprikákat apró kockákra daraboljuk.

A kiflibelet és a kiflik végeit apró részekre daraboljuk. Egy tálban jól összekeverjük a töltelék hozzávalóit, majd ezzel a masszával megtöltjük a kifliket egy kávéskanál segítségével.

A megtöltött kiflik végeit, a félretett reszelt sajtba nyomkodjuk és sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk.

Tetejüket megkenjük felvert tojással és megszórjuk reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben, 180-200 fokon addig sütjük, amíg szép pirosak nem lesznek. Még melegen kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is