Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: kb 60 dkg sertéskaraj (kb 4 szelet) 20 dkg sonka 20 dkg (ementáli) sajt só, bors ízlés szerint Panírozáshoz: 20 dkg zsemlemorzsa 20 dkg liszt 4 tojás Sütéshez: kb 4-5 dl olaj Elkészítése: A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A sajtszeletet becsomagoljuk a sonkába és az egyik hússzelet közepére rakjuk, majd a másik szelettel […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
malmosszilvia
Beküldte: 2016.11.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • kb 60 dkg sertéskaraj (kb 4 szelet)
  • 20 dkg sonka
  • 20 dkg (ementáli) sajt
  • só, bors ízlés szerint

Panírozáshoz:

  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 20 dkg liszt
  • 4 tojás

Sütéshez:

  • kb 4-5 dl olaj


Elkészítése:

A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.

A sajtszeletet becsomagoljuk a sonkába és az egyik hússzelet közepére rakjuk, majd a másik szelettel befedjük. A széleit jól összenyomkodjuk és fogvájóval vagy hústűvel, néhány helyen megtűzzük.

A batyukat megforgatjuk a lisztben. A tojást felverjük és sóval, borssal ízesítjük. A húsokat duplán panírozzuk: tojás, zsemlemorzsa, újra tojás, zsemlemorzsa.

Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és nem túl forró, közepes hőfokon, fedő alatt készre sütjük a húsokat.

Én vegyes körettel és tartármártással tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
malmosszilvia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is