Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Havas gesztenyés piramisok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg darált keksz 20 dkg porcukor 4 evőkanál baracklekvár 4 evőkanál rum 1 evőkanál rumaroma 4 evőkanál kakaópor tej, annyi, hogy ne legyen túl száraz Töltelék: 25 dkg gesztenyepüré rum és porcukor ízlés szerint annyi tejszín, hogy jól kenhető masszát kapjunk Tetejére: kókuszreszelék a szóráshoz Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2016.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált keksz
  • 20 dkg porcukor
  • 4 evőkanál baracklekvár
  • 4 evőkanál rum
  • 1 evőkanál rumaroma
  • 4 evőkanál kakaópor
  • tej, annyi, hogy ne legyen túl száraz

Töltelék:

  • 25 dkg gesztenyepüré
  • rum és porcukor ízlés szerint
  • annyi tejszín, hogy jól kenhető masszát kapjunk

Tetejére:

  • kókuszreszelék a szóráshoz


Elkészítése:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyen formázható masszát kapjunk, de ne legyen ragacsos.

A töltelék hozzávalóit kevés tejszínnel kikeverjük.

A piramis formát enyhén kivajazzuk, kókuszreszeléket szórunk bele, majd a kekszes masszából kb diónyi golyót kiveszünk, belenyomkodjuk úgy, hogy kitöltse a formát, majd a hozzá tartozú kúppal (vagy ha az nincs meg, akkor egy fakanál nyelével) mélyedést készítünk bele.

A mélyedésbe gesztenyés krémet töltünk.

A piramis alját kókuszreszelékbe nyomjuk, majd rátesszük egy tányérra vagy tálcára, levesszük róla a formát, majd szórunk még rá kókuszt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is