Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 12 közepes bébi paprika 3 közepes gomba csipet só 1 gerezd fokhagyma bors ízlés szerint csipet sáfrány 1 dl tej 1 ek vaj 1 csapott ek finomliszt 50 dkg apró szemű burgonya rozmaring ízlés szerint Elkészítése: A vajat lassú tűzön felolvasztjuk, beletesszük a sáfrányt, majd rászórjuk a lisztet, jól elekverjük és megpirítjuk. Ezt a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Travelling Kitchen
Beküldte: 2016.11.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 12 közepes bébi paprika
  • 3 közepes gomba
  • csipet só
  • 1 gerezd fokhagyma
  • bors ízlés szerint
  • csipet sáfrány
  • 1 dl tej
  • 1 ek vaj
  • 1 csapott ek finomliszt
  • 50 dkg apró szemű burgonya
  • rozmaring ízlés szerint


Elkészítése:

A vajat lassú tűzön felolvasztjuk, beletesszük a sáfrányt, majd rászórjuk a lisztet, jól elekverjük és megpirítjuk. Ezt a tejjel felöntjük és csomómentesre keverjük.

A paprikákat kicsumázzuk, megmossuk.

A gombát kockázzuk apróra, serpenyőben olajon vagy vajon pirítsuk meg. Sózzuk, fokhagymázzuk, ízlés szerint borsozzuk.

Ha kihűlt a gomba, a paprikába töltjük ss sós vízben megfőzzük.

A burgonyát héjában megfőzve félbevágjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Rozmaringgal és sóval ízlés szerint ízesítjük.

A burgonyát tányérra halmozzuk, majd a paprikákat mellé szedjük. Sáfrányos szósszal leöntjük tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Travelling Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is