Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A hagymát apróra vágjuk, majd pici olajon lepirítjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál pirospaprikát, és felöntjük egy kevés vízzel. Beletesszük a meghámozott, kis kockákra vágott burgonyát és a borsót, majd annyi vízzel öntjük fel, hogy éppen ellepje. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Kb. 15 perc alatt puhára főzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáöntjük a pohár tejfölt, és megvárjuk, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apróra vágjuk, majd pici olajon lepirítjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál pirospaprikát, és felöntjük egy kevés vízzel. Beletesszük a meghámozott, kis kockákra vágott burgonyát és a borsót, majd annyi vízzel öntjük fel, hogy éppen ellepje. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Kb. 15 perc alatt puhára főzzük. Amikor a zöldségek megpuhultak, hozzáöntjük a pohár tejfölt, és megvárjuk, amíg felforr. Ekkor beletesszük a karikára vágott virslit, és már csak 1-2 percig főzzük.

Gyors, egyszerű és olcsó egytálétel. Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is