Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 4 közepes méretű burgonya 3-4 gerezd fokhagyma 1 kk örölt köménymag 1 ek apróra vágott snidling vagy 2 szál újhagyma csipet bors 2 kk só 50 dkg gomba 1 tojás 10 dkg búzadara 1 ek reszelt parmezán 10 dkg bacon 10 dkg reszelt sajt a tetejére Elkészítése: A bacont és a megtisztított, felszeletelt gombát […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Veronica
Beküldte: 2016.11.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 közepes méretű burgonya
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 kk örölt köménymag
  • 1 ek apróra vágott snidling vagy 2 szál újhagyma
  • csipet bors
  • 2 kk só
  • 50 dkg gomba
  • 1 tojás
  • 10 dkg búzadara
  • 1 ek reszelt parmezán
  • 10 dkg bacon
  • 10 dkg reszelt sajt a tetejére


Elkészítése:

A bacont és a megtisztított, felszeletelt gombát egy serpenyőben megpirítjuk, kihűtjük.

A burgonyát meghámozzuk és kis lyukú sajtreszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a fűszereket, tojást, parmezánt, búzadarát végül a kihűlt bacont és gombát. Alaposan összekeverjük.

Egy kisméretű jénai tálat vagy tepsit jól kivajazunk és egyenletesen elterítjük benne a masszát. Olyan formát válasszunk amiben a kb 1-2 centi vastagon lesz a keverékünk.

A tetejére reszelt sajtot szórunk és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.

Még melegen tálaljuk, friss zöldséggel, salátával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is