Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Rántott csirkeszárnyak ropogós bundában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 70 dkg csirkeszárny 2 dl tejszín 2 ek aprított petrezselyemzöld 2 tk fűszer pirospaprika 2 gerezd fokhagyma kukoricaliszt, tojás, gm zsemlemorzsa a panírozáshoz napraforgó olaj a sütéshez ízlés szerint só Elkészítése: A csirkeszárnyakat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, az ízületeknél elvágom és egy tálba teszem. Meglocsolom a szárnyakat a tejszínnel, hozzáadom a petrezselyemzöldet, a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.12.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 70 dkg csirkeszárny
  • 2 dl tejszín
  • 2 ek aprított petrezselyemzöld
  • 2 tk fűszer pirospaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kukoricaliszt, tojás, gm zsemlemorzsa a panírozáshoz
  • napraforgó olaj a sütéshez
  • ízlés szerint só


Elkészítése:

A csirkeszárnyakat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, az ízületeknél elvágom és egy tálba teszem. Meglocsolom a szárnyakat a tejszínnel, hozzáadom a petrezselyemzöldet, a reszelt fokhagymát, a fűszerpaprikát, sózom, alaposan összekeverem és hűtőbe teszem.

A panírozás a jól megszokottak szerint történik, liszt, felvert tojás, zsemlemorzsa, aztán mehetnek is lubickolni a forró olajba.

Friss salátával, krumplipürével és különböző mártogatósokkal kínálom.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is