Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 egész tojás 25 dkg cukor 5 dkg kakaópor 25 dkg vaj 1 csomag vaníliás cukor 20 dkg keksz 0,5 dl rum (elhagyható) 20 dkg vágott dió, mandula mogyoró ízlés szerint Elkészítése: A tojásokat a kétféle cukorral gőz felett habosra kavarjuk. Beletesszük a kakaót, vajat, rumot és sűrű krémmé főzzük. Beletördeljük a kekszet és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Veronica
Beküldte: 2016.12.14.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 egész tojás
  • 25 dkg cukor
  • 5 dkg kakaópor
  • 25 dkg vaj
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 20 dkg keksz
  • 0,5 dl rum (elhagyható)
  • 20 dkg vágott dió, mandula mogyoró ízlés szerint


Elkészítése:

A tojásokat a kétféle cukorral gőz felett habosra kavarjuk. Beletesszük a kakaót, vajat, rumot és sűrű krémmé főzzük.

Beletördeljük a kekszet és beleöntjük a többi hozzávalót. Én a diót egy picit megpirítottam a sütőben, így finomabb íze lett.
Picit hűtjük.

Addig egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal. Beleöntjük a masszát, jól elegyengetjük, becsomagoljuk és hűtőben dermesztjük legalább 6 órán keresztül.

Én a fóliát nem szoktam levenni róla, csak akkor, amikor tálalom a vendégeknek, így nem szárad ki.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is