Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg hús 2 nagyobb sárgarépa 2 fehér répa 2 vöröshagyma 1-2 babérlevél 4 gerezd fokhagyma só, bors, majoránna piros paprika esetleg ételízesítő ízlés szerint kristály cukor, mustár és tejföl Elkészítése: A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, tovább pároljuk, majd hozzá rakjuk a többi hozzávalót a tejföl és a mustár kivételével, majd annyi vízzel […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.01.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg hús
  • 2 nagyobb sárgarépa
  • 2 fehér répa
  • 2 vöröshagyma
  • 1-2 babérlevél
  • 4 gerezd fokhagyma
  • só, bors, majoránna
  • piros paprika
  • esetleg ételízesítő
  • ízlés szerint kristály cukor, mustár és tejföl


Elkészítése:

A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, tovább pároljuk, majd hozzá rakjuk a többi hozzávalót a tejföl és a mustár kivételével, majd annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje.

Puhára főzzük, ha készen van, kiszedjük a húst és a többi anyagot pépesítjük.

Ezután tejfölt és mustárt keverünk hozzá, a húst vissza rakjuk és egybe főzzük pár percig amíg forrni nem kezd.

Knédlivel, zsemle gombóccal, forrázott gombóccal, kifőtt tésztával tálaljuk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is