Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gulyáslevesek

Leves receptek

Gazdag tarhonyaleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 közepes vöröshagyma 20 dkg tarhonya 2 teáskanál fűszerpaprika 4 ek napraforgó olaj 1 kk kakukkfű só ízlés szerint 2 gerezd fokhagyma 2 l zöldség alaplé 2 közepes db sárgarépa 50 dkg burgonya 1 doboz gombakonzerv 20 dkg kolbász 2 dl tejföl 2 csapott ek finomliszt Elkészítése: Olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, meghintjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.01.23.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 közepes vöröshagyma
  • 20 dkg tarhonya
  • 2 teáskanál fűszerpaprika
  • 4 ek napraforgó olaj
  • 1 kk kakukkfű
  • só ízlés szerint
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 l zöldség alaplé
  • 2 közepes db sárgarépa
  • 50 dkg burgonya
  • 1 doboz gombakonzerv
  • 20 dkg kolbász
  • 2 dl tejföl
  • 2 csapott ek finomliszt


Elkészítése:

Olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, meghintjük fűszerpaprikával.

Hozzáadjuk a tarhonyát és kevergetve addig hevítjük, amíg pirulni kezd.

Felöntjük alaplével, hozzáadjuk a fűszereket, ízlés szerint sózzuk, belezúzzuk a fokhagymát.

Negyed óra elteltével beletesszük a karikára vágott sárgarépát és a kockára vágott burgonyát.

A kolbászkarikákat olajon megpirítjuk és rátesszük a gombaszeleteket.

Amikor a leveszöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a kolbászos gombát, és további 5 percig főzzük.

Tejfölt kikeverjük a liszttel és egy merőkanálnyi leveslével, majd besűrűsítjük vele az ételt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is