Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hús előkészítése A hússzeleteket kiklopfoltam, enyhén megsóztam, majd egy tálba leraktam. Tejjel leöntöttem, 1-2 gerezd fokhagymát reszeltem rá. Jól összekevertem, majd a hűtőbe tettem. Ezt a lépést sütés előtti napon végeztem el. Sütés előkészítése Másnap a hússzeletekről lecsepegtettem a fokhagymás tejet, majd paprikás lisztbe forgattam. Olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütöttem őket. Köret elkészítése 1 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.03.21.

Hozzávalók

A sütéshez

A körethez

Elkészítése

Hús előkészítése

A hússzeleteket kiklopfoltam, enyhén megsóztam, majd egy tálba leraktam. Tejjel leöntöttem, 1-2 gerezd fokhagymát reszeltem rá. Jól összekevertem, majd a hűtőbe tettem. Ezt a lépést sütés előtti napon végeztem el.

Sütés előkészítése

Másnap a hússzeletekről lecsepegtettem a fokhagymás tejet, majd paprikás lisztbe forgattam. Olajban, fedő alatt, lassú tűznél kisütöttem őket.

Köret elkészítése

1 evőkanál olajon megpirítottam a rizst, enyhén megszórtam őrölt borssal és ráöntöttem a húsleveslét. Fedő alatt lassú tűznél hagytam duzzadni és főni. Ezután a felforrósított sütőbe tettem és ott dagadt készre. A karfiolt rózsáira szedtem, megmostam, kissé megsóztam, majd egy kanál olajon kevés víz hozzáadásával fedő alatt puhára pároltam.

Tálalás

A húst rizzsel és párolt karfiollal tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is