Elkészítése
Hozzávalók:
Palacsintához:
- 3 dl tej
- 2 tojás
- 8 csapott ek finomliszt
- csipet só
- 2 csapott ek cukrozatlan kakaópor
- 0,5 teáskanál vanília aroma
Töltelékhez:
- 20 dkg mascarpone
- 2 dl habtejszín
- 1 ek méz
- 1 közepes narancs
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a tejet, tojást és az aromát. Hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót.
30 percet pihentetjük a tésztát, majd kisütjük a palacsintákat.
A mascarponét a mézzel összekeverjük. A habtejszínt keményre felverjük, majd beleforgatjuk a mézes mascarponéhez. Egy narancs reszelt héjával ízesítjük.
Ezzel a krémmel megtöltjük a palacsintákat.

