Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg bőrös csirkecombfilé 2 evőkanál+0,5 dl napraforgó étolaj só frissen őrölt feketebors 10 szem egész feketebors 7,5 dkg vaj 3 tojás 6 dl liszt 5 dl víz Köret: tejföl paradicsom reszelt sajt petrezselyemzöld aprítva Elkészítése: A sót, borsot összekeverjük 2 ek olajjal, majd a feldarabolt húst beeforgatjuk. A tojásokat a liszttel, a vízzel […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
herta
Beküldte: 2017.02.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg bőrös csirkecombfilé
  • 2 evőkanál+0,5 dl napraforgó étolaj
  • frissen őrölt feketebors
  • 10 szem egész feketebors
  • 7,5 dkg vaj
  • 3 tojás
  • 6 dl liszt
  • 5 dl víz

Köret:

  • tejföl
  • paradicsom
  • reszelt sajt
  • petrezselyemzöld aprítva


Elkészítése:

A sót, borsot összekeverjük 2 ek olajjal, majd a feldarabolt húst beeforgatjuk.

A tojásokat a liszttel, a vízzel és az olvasztott vajjal jól elkeverjük. Sózzuk és belekeverjük az egész borsot. A palacsintatésztánál kicsit sűrűbb keveréket egy ideig duzzadni hagyjuk.

Gáztepsibe öntjük a fél deci olajat és 200 fokra előmelegített sütőben felforrósítjuk. Elterítjük benne a tésztát és bőrükkel felfelé kirakjuk a húsdarabokkal.

Forró sütőben 40 percalatt aranybarnára, ropogósra sütjük.

Vágott zöldpetrezselyemmel szórt, sós, reszelt sajttal kevert tejföllel és paradicsomgerezdekkel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
herta
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is