Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fojtott hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: kb. 1 kg hús (tarja, comb, lapocka, esetleg marha-comb) 1 kg vörös hagyma feketebors babérlevél 2 ek zsír Elkészítése: A húst vékonyra szeleteljük (mint, ha rántott szeletet készítenénk), majd sózzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, majd egy lábas aljára hagyma ágyat készítünk. Rátesszük a hússzeleteket, megszórjuk borssal és rámorzsolunk 2 babérlevelet. Ezek után újból kezdjük a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
adamsandorarpad
Beküldte: 2017.02.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • kb. 1 kg hús (tarja, comb, lapocka, esetleg marha-comb)
  • 1 kg vörös hagyma
  • feketebors
  • babérlevél
  • 2 ek zsír


Elkészítése:

A húst vékonyra szeleteljük (mint, ha rántott szeletet készítenénk), majd sózzuk.

A vöröshagymát apróra vágjuk, majd egy lábas aljára hagyma ágyat készítünk. Rátesszük a hússzeleteket, megszórjuk borssal és rámorzsolunk 2 babérlevelet.

Ezek után újból kezdjük a hagymával és addig folytatjuk a rétegezést, amíg el nem fogy a hús. Ekkor két evőkanál fehér zsírt teszünk a tetejére.

A tűzhely legkisebb lángjára tesszük és puhulásig főzzük, keverés nélkül.

Nem kell folyadékot öntenünk rá.

[box style=”info”]Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is