Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,25 kg zöldhagymalevél 0,25 kg zöld fokhagymalevél 1 csokor medvehagymalevél 0,4 liter tejszín 0,2 liter tej 0,2 kg Padani sajt 0,20 kg füstölt marhapofa 0,25 kg kockázott bacon 1 ek vaj 1 ek ecet néhány petrezselyemlevél a díszítéshez Elkészítése: A füstölt marhahúst előző este beáztatjuk, majd apróra felkockázzuk. A hagymaleveleket alaposan megmossuk és felaprítjuk. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
molnarbela55
Beküldte: 2017.02.11.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,25 kg zöldhagymalevél
  • 0,25 kg zöld fokhagymalevél
  • 1 csokor medvehagymalevél
  • 0,4 liter tejszín
  • 0,2 liter tej
  • 0,2 kg Padani sajt
  • 0,20 kg füstölt marhapofa
  • 0,25 kg kockázott bacon
  • 1 ek vaj
  • 1 ek ecet
  • néhány petrezselyemlevél a díszítéshez


Elkészítése:

A füstölt marhahúst előző este beáztatjuk, majd apróra felkockázzuk.

A hagymaleveleket alaposan megmossuk és felaprítjuk.

A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

Egy edényben, kevés vízbe feltesszük főni a húsokat, és amikor már teljesen megfőtt, beletesszük a hagymaleveleket a sajt kivételével, és épp, hogy csak felforrjon már zárhatjuk is el.

A sajtot mindenki ízlés szerint tesz bele és ecetet is, a petrezselyemmel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
molnarbela55
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is