Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Kevés olajon a felkockázott szalonnát egy kicsit átfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szintén felcsíkozott húst. Fűszerezzük, és hozzáadjuk a paradicsomot. Majdnem készre sütjük, ekkor tesszük hozzá a fagyasztott vajbabot, és egy kis vizet öntünk rá. Az egészet készre főzzük. A tejfölt a liszttel csomómentesre kikeverjük, és a ragut behabarjuk. A tésztát félkeményre, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.24.

Hozzávalók

Elkészítése

Kevés olajon a felkockázott szalonnát egy kicsit átfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szintén felcsíkozott húst. Fűszerezzük, és hozzáadjuk a paradicsomot. Majdnem készre sütjük, ekkor tesszük hozzá a fagyasztott vajbabot, és egy kis vizet öntünk rá. Az egészet készre főzzük.

A tejfölt a liszttel csomómentesre kikeverjük, és a ragut behabarjuk. A tésztát félkeményre, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, vízzel leöblítjük, és a raguval összekeverjük. Tálalásig fedő alatt tároljuk.

Finom, gyors menü.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is