Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Lőrinci pacal vadasan

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg megtisztított, felcsíkozott pacal 3 db sárga répa 3 db fehér répa 1 nagyobb fej vörös hagyma 4 db babér levél 1 EK fekete szemes bors őrölt fehér bors mustár, liszt, citromlé, tejföl ételízesítő Elkészítése: A pacalt puhára főzzük, (ha lehet kuktába, mert gyorsabb) a vöröshagymával, a fekete borssal (fűszer tojásba rakva) és a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
adamsandorarpad
Beküldte: 2017.02.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg megtisztított, felcsíkozott pacal
  • 3 db sárga répa
  • 3 db fehér répa
  • 1 nagyobb fej vörös hagyma
  • 4 db babér levél
  • 1 EK fekete szemes bors
  • őrölt fehér bors
  • mustár, liszt, citromlé, tejföl
  • ételízesítő


Elkészítése:

A pacalt puhára főzzük, (ha lehet kuktába, mert gyorsabb) a vöröshagymával, a fekete borssal (fűszer tojásba rakva) és a babérlevéllel.

A leszűrt levében megfőzzük a zöldségeket (sárgarépa, fehérrépa), majd leturmixoljuk, ízesítjük, habarjuk a vadasnak megfelelően, majd, visszatesszük a leszűrt pacalt.

Gerslivel, vagy tésztával tálaljuk.

[box style=”info”]Fűszerhez való tea tojás javasolt. (Tea tojás 2 – 3 szorosa)[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
adamsandorarpad
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is