Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Bodzásszörp torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 25 dkg kekszmorzsa 25 dkg vaj 6 dkg cukor 36 dkg krémsajt 4 dkg porcukor 160 ml habtejszín 0.5 db bodzavirág (szörp, deciliterben ) 1 citromból nyert citromlé 1 citromból nyert citromhéj 10 g habfixáló Elkészítése: Az olvasztott vajjal kikeverem a cukrot. Hozzáadom a darált kekszhez. Alaposan kikeverem. Elkenem, jól lelapogatom, a 28 cm-es […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
12 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Ellak
Beküldte: 2017.03.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 25 dkg kekszmorzsa
  • 25 dkg vaj
  • 6 dkg cukor
  • 36 dkg krémsajt
  • 4 dkg porcukor
  • 160 ml habtejszín
  • 0.5 db bodzavirág (szörp, deciliterben )
  • 1 citromból nyert citromlé
  • 1 citromból nyert citromhéj
  • 10 g habfixáló


Elkészítése:

Az olvasztott vajjal kikeverem a cukrot. Hozzáadom a darált kekszhez. Alaposan kikeverem.

Elkenem, jól lelapogatom, a 28 cm-es torta formába, a kevert kekszet.

A krémsajtot, a citrom levét, a citrom héját, a bodza szörpöt krémesen kikeverem.

Mixerrel felverem a tejszínt a 40 g porcukorral. Amikor jó kemény a hab, pici zacskó /200 ml tejszínhez való. / habfixálót alaposan elkeverek benne.

A krémsajtba, fakanállal elkeverem a tejszínhabot egyenletesen.

A tortaformába, a keksz alapra kenem. Óvatosan megrázogatom, hogy egyenletesen terüljön el rajta.

Beteszem a hűtőbe. Díszítem előtte ,amikor tálalom. Színes cukorkákkal szórom meg .

[box style=”info”]A díszítést egyénileg megoldható! Ízben harmonizáljon a torta anyagaival![/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Ellak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is