Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Séfek receptjei

Sertés receptek

Töltött húsok

Húsrolád sajttal, sonkával és medvehagymával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 80 dkg darált sertéshús 2 db nagy tojás 2 tk só 1 tk bors 15-20 dkg zsemlemorzsa 6-8 szelet sonka 8-10 szelet sajt 1 vagy 2 csokor medvehagyma ízlés szerint 12 szelet bacon kb. 20 dkg Elkészítése: A darálthúshoz hozzáadjuk a tojásokat és a zsemlemorzsát. Sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk. Egy sütőpapírra vagy alufóliára […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Veronica
Beküldte: 2017.04.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 80 dkg darált sertéshús
  • 2 db nagy tojás
  • 2 tk só
  • 1 tk bors
  • 15-20 dkg zsemlemorzsa
  • 6-8 szelet sonka
  • 8-10 szelet sajt
  • 1 vagy 2 csokor medvehagyma ízlés szerint
  • 12 szelet bacon kb. 20 dkg


Elkészítése:

A darálthúshoz hozzáadjuk a tojásokat és a zsemlemorzsát. Sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk.

Egy sütőpapírra vagy alufóliára öntjük és kb. 30X35 cm-es téglalappá nyomkodjuk. 2 sorban rárakjuk a szeletelt sonkát, majd erre a rétegre a sajtot, végül a megmosott, lecsepegtetett medvehagymát is. Óvatosan elkezdjük feltekerni.

A sütőpapírra, fedésben kirakunk 12 szelet bacont, ráhelyezzük a roládot és a szalonnával betekerjük. Tepsibe helyezzük, alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük, majd a fóliát levesszük róla és 230 fokon 20-30 perc alatt készre sütjük.

Hidegen és melegen is nagyon finom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is