Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 db 60-80 dkg-os csirke kisebb, vagy egy nagyobb (kb 1-1,2 kg) csirke
Fűszerezéshez:
- 2 csapott ek só
- 1-2 szál újhagymaszár összevágva
- 2 gerezd fokhagyma összezúzva vagy 1 tk granulátum
- 1 kk őrölt köménymag
- 1 kk pirospaprika
- 1 tk őrölt bors
- 1 tk majoránna
- 1 tk rozmaring
- 1 tk kakukkfű
Elkészítése:
A fűszerkeverék hozzávalóit alaposan összekeverjük, majd bedörzsöljük vele a csirkét.
Sütőzacskóba téve 175 fokos sütőben pirosra sütjük.
Nálam most köretnek főtt sárgarépa és hajdina, valamint csemege uborka került a hús mellé.
Jó étvágyat hozzá!

