Elkészítése
A tejfölt és a cukrot elkeverjük egy jénai tálban.
Beletesszük a meggyet és felöntjük a borral.
/Ha túl tömény, akkor kell bele a víz/
Ha üveges meggyet használunk, levével együtt tegyük a levesbe.
A tejfölt és a cukrot elkeverjük egy jénai tálban. Beletesszük a meggyet és felöntjük a borral. /Ha túl tömény, akkor kell bele a víz/ Ha üveges meggyet használunk, levével együtt tegyük a levesbe.
A tejfölt és a cukrot elkeverjük egy jénai tálban. Beletesszük a meggyet és felöntjük a borral. /Ha túl tömény, akkor kell bele a víz/ Ha üveges meggyet használunk, levével együtt tegyük a levesbe.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tejfölt és a cukrot elkeverjük egy jénai tálban.
Beletesszük a meggyet és felöntjük a borral.
/Ha túl tömény, akkor kell bele a víz/
Ha üveges meggyet használunk, levével együtt tegyük a levesbe.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.