Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Gombás pontypaprikás

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A kockára vágott hagymát aranysárgára pirítjuk a vajon, majd megszórjuk pirospaprikával. A felszeletelt gombát a darabokra vágott paprikával és paradicsommal együtt megpároljuk. A halászlé kockát 2 dl vízbe felforraljuk, majd a tejföllel csomómentesre keverve a gombákra öntjük. Jól összekeverjük, és hozzáadjuk az előzőleg besózott, nagy kockára vágott halhúst. Rázogatva 10-15 percig főzzük. Forró galuskával vagy […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.19.

Hozzávalók

Elkészítése

A kockára vágott hagymát aranysárgára pirítjuk a vajon, majd megszórjuk pirospaprikával. A felszeletelt gombát a darabokra vágott paprikával és paradicsommal együtt megpároljuk. A halászlé kockát 2 dl vízbe felforraljuk, majd a tejföllel csomómentesre keverve a gombákra öntjük. Jól összekeverjük, és hozzáadjuk az előzőleg besózott, nagy kockára vágott halhúst. Rázogatva 10-15 percig főzzük. Forró galuskával vagy főtt burgonyával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is