Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg krumpli 10 dkg füstölt szalonna 1 nagyobb fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 mokkáskanál őrölt kömény 1 zeller levél 30 dkg kolbász 1 kávéskanál őrölt pirospaprika só, bors ízlés szerint Elkészítése: A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A fokhagymát préseljük. A kolbászt karikázzuk. A krumplit meghámozzuk és felkockázzuk. A szalonna szírját kisütjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.05.22.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanál őrölt kömény
  • 1 zeller levél
  • 30 dkg kolbász
  • 1 kávéskanál őrölt pirospaprika
  • só, bors ízlés szerint


Elkészítése:

A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A fokhagymát préseljük. A kolbászt karikázzuk. A krumplit meghámozzuk és felkockázzuk.

A szalonna szírját kisütjük és a pörcöt kiszedjük. A visszamaradt zsíron megfinszteljük a vöröshagymát, majd félrehúzzuk és hozzáadjuk a pirospaprikát, fokhagymát, köményt, sót és borsot. Jól átkeverjük, majd vissztesszük a tűzre.

Ekkor adjuk hozzá a krumplit, zeller levelet és a kolbászt, majd annyi vízzel öntjük fel, ami ellepi. lefedjök, majd többször átkeverve puhára főzzük. A végén belekeverjük a kiszedett pörcöt is.

Savanyúsággal és kenyérrel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is