Elkészítése
A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam. A főtt tojásokat kettévágtam, és a sárgákat kikapartam. A tojássárgákat összekevertem az előzőleg tejben megáztatott és kifacsart zsemlével, valamint a megfőzött zöldségekkel. Ízesítettem sóval, borssal, kevés mustárral, és hozzákevertem az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A hússzeletek végére tettem a fél tojást, megtöltöttem a töltelékkel, egy kicsit mellé is raktam, majd ráhajtottam a másik felét. Fogpiszkálóval megtűzdeltem, hogy panírozni lehessen, de ügyeltem rá, hogy kisütés után eltávolítsam. Lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgattam, és olajban lassú tűznél, fedő alatt kisütöttem.
Fűszeres burgonyával tálaltam. A burgonyát vékonyra szeleteltem, sóztam, borsoztam, pirospaprikával megszórtam, lisztbe forgattam, és forró olajban kisütöttem.
Jó étvágyat kívánok!

