Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 20 dkg tarhonya 20 dkg zöldborsó 1 fej vöröshagyma 2 ek olaj só petrezselyemzöld Elkészítése: A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. Az olajon megdinszteljük, majd rátesszük a tarhonyát és tovább pirítjuk. Annyi vízzel öntjük fel, ami kb 2 ujjnyira ellepi. Amikor felforrt, hozzáadjuk a borsót is, sózzuk ízlés szerint és aprított petrezselyemzöldet szórunk bele. Lefedve […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2017.06.12.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 20 dkg tarhonya
  • 20 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek olaj
  • petrezselyemzöld


Elkészítése:

A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. Az olajon megdinszteljük, majd rátesszük a tarhonyát és tovább pirítjuk. Annyi vízzel öntjük fel, ami kb 2 ujjnyira ellepi.

Amikor felforrt, hozzáadjuk a borsót is, sózzuk ízlés szerint és aprított petrezselyemzöldet szórunk bele.

Lefedve puhára főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is