Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A lisztet egy tálba szitálom, hozzáadom a burgonya pelyhet és a sót, majd összekeverem a kezemmel. Az élesztőt és a cukrot 2dl langyos vízzel felfuttatom. A lisztbe öntöm. Majd dagasztáskor annyi langyos vizet adok még hozzá, amennyit felvesz és a tészta már elválik a kezemtől. Miután megkelt olajos kézzel kb. 11-12 cipót szaggatok egy enyhén […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.31.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet egy tálba szitálom, hozzáadom a burgonya pelyhet és a sót, majd összekeverem a kezemmel.

Az élesztőt és a cukrot 2dl langyos vízzel felfuttatom.

A lisztbe öntöm.

Majd dagasztáskor annyi langyos vizet adok még hozzá, amennyit felvesz és a tészta már elválik a kezemtől.

Miután megkelt olajos kézzel kb. 11-12 cipót szaggatok egy enyhén olajozott tálcára..

Ezután még kel egy kis ideig és forró olajba nyújtom.

Amennyiben nem szeretnénk azonnal elkészíteni az összest hűtőszekrényben másnapig eláll,így ha frissen szeretnénk készíteni egy alkalommal csak kiveszünk egy cipót a hűtőből és már süthetjük is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is