Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Gombás-kukoricás csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és kevés zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a szeletelt májat, majd az egészet összekeverjük. Hozzáadjuk a gombát, majd jó alaposan elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A legvégén hozzáadjuk a kukoricát, felengedjük a tejföllel vagy tejszínnel, majd forrásig főzzük. Köretként rizst tálalhatunk mellé.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és kevés zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a szeletelt májat, majd az egészet összekeverjük.

Hozzáadjuk a gombát, majd jó alaposan elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

A legvégén hozzáadjuk a kukoricát, felengedjük a tejföllel vagy tejszínnel, majd forrásig főzzük. Köretként rizst tálalhatunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is