Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg csont nélküli tarja só ízlés szerint őrölt bors ízlés szerint A páchoz: 2 dl tejföl 2 tojás 3 gerezd zúzott fokhagyma 2 tk pirospaprika A hempergetéshez: 15 dkg finomliszt A sütéshez: 7 dl étolaj Elkészítése: A húst felszeleteljük és enyhén kiklopfoljuk. Mindkét oldalát besózzuk és őrölt borssal megszórjuk. A tojásokat, a tejfölt, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.10.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg csont nélküli tarja
  • só ízlés szerint
  • őrölt bors ízlés szerint

A páchoz:

  • 2 dl tejföl
  • 2 tojás
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2 tk pirospaprika

A hempergetéshez:

  • 15 dkg finomliszt

A sütéshez:

  • 7 dl étolaj


Elkészítése:

A húst felszeleteljük és enyhén kiklopfoljuk. Mindkét oldalát besózzuk és őrölt borssal megszórjuk.

A tojásokat, a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát összekeverjük egy tálban. Ebbe beletesszük a hússzeleteket.
Lefedjük a tetejét és hűtőbe tesszük egy éjszakára.

Sütés előtt lisztbe mártjuk a pácolt hússzeleteket és fedő alatt, felhevített étolajban kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is