Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Töltött finomságok

Hússal töltött tökkarikák panírban

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kisebb tök 25 dkg darált hús só, bors 1 tojás a panírhoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa olaj a sütéshez Elkészítése: A tököt meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. A belsejét kivájjuk és kicsit állni hagyjuk (nem sóztam meg!). A darált húst megfűszerezzük és hozzáadunk 1 tojást (készíthetjük készen kapható kolbászhúsból is). A tök karikák belsejét megtöltjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2017.10.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kisebb tök
  • 25 dkg darált hús
  • só, bors
  • 1 tojás
  • a panírhoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez


Elkészítése:

A tököt meghámozzuk, majd karikákra vágjuk. A belsejét kivájjuk és kicsit állni hagyjuk (nem sóztam meg!).

A darált húst megfűszerezzük és hozzáadunk 1 tojást (készíthetjük készen kapható kolbászhúsból is).

A tök karikák belsejét megtöltjük a hússal, majd egyszerűen bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa). Érdemes a tojásban és zsemlemorzsában 2x megforgatni.

Forró olajban kezdjük sütni, majd mérsékeljük a lángot, hiszen a húsnak is meg kell sülnie.

Köretként készíthetünk hozzá krumplipürét, de én most tejfölös mártogatóssal kínáltam.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is