Elkészítése
Hozzávalók:
- oldalas darabolva
- 1-2 piros, savanykás alma
- 3 gerezd fokhagyma
- 2-3 szál sárgarépa
- 5-6 szem burgonya
- só, bors
- ketchup
- morzsolt majoránna
- zsír
Elkészítése:
A húsokat jól megmossuk, majd befűszerezzük a sóval, borssal és a morzsolt majoránnával.
A burgonyát és a répát nagyobb hasábokra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, az almát 4-6 gerezdre vágjuk és a magházát kivesszük.
A tepsit kizsírozzuk, majd beletesszük a zöldségeket, a fokhagymát és az almát. A tetejére mehet a hús, amit még ketchuppal is megkentem (ezt lehet a végén is, mielőtt megpirul a teteje).
180 fokra előmelegített sütőben, nagyjából 1 órán keresztül sütjük.


