Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Bundás húsnyárs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Saslikhoz: 2 nagyobb csirkemell 2 púpozott evőkanál liszt a forgatáshoz olaj a sütéshez Páchoz: ízlés szerint só, bors, mustár, sör, ételízesítő Bundához: 4 púpozott evőkanál liszt 2 tojás só, bors 1 dl sör Elkészítése: A pác hozzávalóit összekeverjük. A húst nagyobb kockákra vágjuk, beletesszük a pácba és 1 órára hűtőbe tesszük. A bepácolt húsokat […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
brigitta925
Beküldte: 2017.10.28.

Elkészítése

Hozzávalók:
Saslikhoz:

  • 2 nagyobb csirkemell
  • 2 púpozott evőkanál liszt a forgatáshoz
  • olaj a sütéshez

Páchoz:

  • ízlés szerint só, bors, mustár, sör, ételízesítő

Bundához:

  • 4 púpozott evőkanál liszt
  • 2 tojás
  • só, bors
  • 1 dl sör


Elkészítése:

A pác hozzávalóit összekeverjük.

A húst nagyobb kockákra vágjuk, beletesszük a pácba és 1 órára hűtőbe tesszük.

A bepácolt húsokat egyenként lisztbe forgatjuk, majd 6-6 darabot saslikpácára húzunk.

A bundához a tojásokat simára keverjük a sóval, borssal, liszttel és a sörrel, majd beleforgatjuk a saslikokat.

Egy lábasban felforrósítjuk az olajat, majd alacsony lángos aranyabrnára sütjük a saslikok mindkét oldalát.

Salátával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
brigitta925
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is