Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg tisztított burgonya 25 dkg lebbencstészta 1 ek zsiradék 1 fej tisztított vöröshagyma 1/2 ek pirospaprika 1 ek szárított zöldségkeverék (delikát helyett) friss zöldpaprika, paradicsom petrezselyemzöld zellerzöld só Elkészítése: A tisztított, felkockázott burgonyát 3,5 l vízben feltesszük főni, hozzáadjuk a sót, a zöldség és zeller levelet, szárított zöldségkeveréket, zöldpaprikát és paradicsomot. A zsiradékon […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
kata vinczene 57
Beküldte: 2017.10.30.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg tisztított burgonya
  • 25 dkg lebbencstészta
  • 1 ek zsiradék
  • 1 fej tisztított vöröshagyma
  • 1/2 ek pirospaprika
  • 1 ek szárított zöldségkeverék (delikát helyett)
  • friss zöldpaprika, paradicsom
  • petrezselyemzöld
  • zellerzöld


Elkészítése:

A tisztított, felkockázott burgonyát 3,5 l vízben feltesszük főni, hozzáadjuk a sót, a zöldség és zeller levelet, szárított zöldségkeveréket, zöldpaprikát és paradicsomot.

A zsiradékon megpirítjuk az összetört lebbencstésztát, majd belekockázzuk a vöröshagymát, ezzel is tovább pirítjuk. Ha kész félrehúzzuk.

Amikor a burgonya félig főtt a lebbencstésztára tesszük a pirospaprikát és a levesbe öntjük az egészet. Addig főzzük, míg a tészta kellőképpen meg nem puhul.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
kata vinczene 57
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is