Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 500 g spagetti tészta 850 g tejföl 1 nagy tubus pizzakrém 1 fej vöröshagyma só, őrölt bors, kevés oregánó 30 dkg gépsonka 20 dkg (trappista) reszelt sajt 1 kis üveges gomba (aki nem kedveli, helyette tehet 1 doboz konzerv kukoricát) étolaj Elkészítése: A vöröshagymát kevés olajon apróra vágva üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a gombát a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
bozsoilona
Beküldte: 2017.11.02.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 500 g spagetti tészta
  • 850 g tejföl
  • 1 nagy tubus pizzakrém
  • 1 fej vöröshagyma
  • só, őrölt bors, kevés oregánó
  • 30 dkg gépsonka
  • 20 dkg (trappista) reszelt sajt
  • 1 kis üveges gomba (aki nem kedveli, helyette tehet 1 doboz konzerv kukoricát)
  • étolaj


Elkészítése:

A vöröshagymát kevés olajon apróra vágva üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a gombát a leve nélkül, borsozzuk, sózzuk, oregánót adunk hozzá, majd hozzáöntjük a sonkát, amit előzőleg lereszeltünk.

A tejfölt összekeverjük a pizzakrémmel. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.

A kifőtt tésztát összekeverjük a tejfölös masszával és a sonkás raguval.

Egy tepsit vagy jénait kivajazunk vagy az aljába sütőpapírt terítünk, beletesszük a tésztát és alsimítjuk, majd rászórjuk a sajtot és 180 fokon az egészet pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
bozsoilona
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is