Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Füstölt tarjával töltött csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 5 csirke felsőcomb só, bors, szárnyas fűszerkeverék Töltelék: 1 fej lilahagyma apróra vágva 3 főtt tojás kockára vágva vagy lereszelve 30 dkg főtt, füstölt tarja apróra vágva 1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva 2 zsemle tejben áztatva, majd kinyomkodva só, őrölt bors. ízlés szerint Elkészítése: A töltelék hozzávalóit jól összedolgozzuk. A húsokon a bőrt fellazítjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
bozsoilona
Beküldte: 2017.11.03.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 5 csirke felsőcomb
  • só, bors, szárnyas fűszerkeverék

Töltelék:

  • 1 fej lilahagyma apróra vágva
  • 3 főtt tojás kockára vágva vagy lereszelve
  • 30 dkg főtt, füstölt tarja apróra vágva
  • 1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
  • 2 zsemle tejben áztatva, majd kinyomkodva
  • só, őrölt bors. ízlés szerint


Elkészítése:

A töltelék hozzávalóit jól összedolgozzuk.

A húsokon a bőrt fellazítjuk és alátöltjük a tölteléket. Ezután a hús minden oldalát sóval, őrölt borssal és szárnyas fűszerkeverékkel meghintjük.

A combokat tepsibe tesszük, kevés olajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőbe tolva szép pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
bozsoilona
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is