Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg csirkemáj 1-1 zöld és piros paprika 2 paradicsom 1 nagyobb fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ek zsír 1 tk házi paprikakrém őrölt bors ízlés szerint 1 tk őrölt pirospaprika Elkészítése: A hagymát apróra vágjuk, majd a zsíron megpirítjuk. Ezután beletesszük a csíkokra vágott csirkemájat, felöntjük kb 1 dl forró vízzel és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.11.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemáj
  • 1-1 zöld és piros paprika
  • 2 paradicsom
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek zsír
  • 1 tk házi paprikakrém
  • őrölt bors ízlés szerint
  • 1 tk őrölt pirospaprika


Elkészítése:

A hagymát apróra vágjuk, majd a zsíron megpirítjuk.

Ezután beletesszük a csíkokra vágott csirkemájat, felöntjük kb 1 dl forró vízzel és fedő alatt pároljuk.

Pár perc múlva hozzáadjuk a kicsumázott, felszeletelt paprikákat, a paradicsomot és a zúzott fokhagymát. A főzés végén megszórjuk pirospaprikával.

Ízlés szerint borsozzuk és a paprikakrémmel ízesítjük.

Külön sót nem adtam hozzá, mert a paprikakrém sós.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is